Testimoniale pentru produsele Coffeepoint.ro

Sunt oameni de încredere si mi-au oferit suport tot timpul.
Am fost la ei la depozit, am primit toate informatiile importante legate de vending, credeți-mă ca nu pot sa scriu cat timp am "pierdut" sa fiu informat ce inseamna de la "A" la "Z" acest business, ideea este ca ei au fost cei mai convingatori din punctul meu de vedere, după ce am fost in Bucuresti si am vizitat alti doi distribuitori de cafea, luand in calcul si pretul, care nu a fost cel mai mic intre cele 3 oferte, am mers pe mana lor, a cunoasterii pietei si pe suportul telefonic pe care mi l-au oferit ei in timp util.
Multumesc!

Roberta Nisia

Am intrat pe site-ul coffeepoint.ro fiind interesat de cafea boabe de la Costa Coffee. Am sunat la numarul afisat pe site si mi-au oferit toate detaliile despre sortimentele pe care le au in stoc: Columbia Roast, Bright Blend si Signature Blend. Comanda a venit a doua zi, iar de atunci comand doar de la ei cafea boabe pentru espressorul profesional. Multumesc pentru seriozitate si profesionalism.
Marginean

Liviu Marginean

Oameni amabili, prompți, consiliere extra!
Găsești tot ce ai nevoie si sunt cu adevarat profesioniști.

Marius Stan

In urma vizionarii acestui review despre espressorul de cafea cu capsule Andy Multix 5 in 1, am hotarat sa il cumpar pentru acasa.
De atunci am testat capsule Lavazza Blue Crema Lungo si capsule nespresso de la Costa Coffee si am fost multumita de cum scoate cafeaua acest aparat.

Ioana Costea

Noi am închiriat un expressor de cafea pentru biroul nostru. Preturi bune. Instrucțiuni complete. Foarte mulțumit.

Marian Ghila

Multumesc pentru recomandarea cafelei Lavazza Super Crema, este o cafea boabe nemaipomenita, o folosesc de 2 ani de zile, de cand am descoperit sortimentul acesta la voi.

Iulian Ciobanu

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0753319318 office@coffeepoint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!