1-6 Mai LIBER  | Expediem comenzile incepand cu 7 MAI

Băuturi diferite pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă

Băuturi diferite pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă
 

Cappuccino de vanilie

Un cappuccino clasic este întotdeauna o alegere bună, dar adăugând esență de vanilie transformi fiecare sorbitură într-un moment de pură plăcere, așa că prepară un espresso robust, adaugă lapte cald spumat și îmbogățește totul cu vanilie. Această versiune aduce un plus de dulceață și aromă, făcând din simpla băutură de dimineață o adevărată delicatesă. Este perfect pentru zilele în care ai nevoie de un mic răsfăț sau când vrei să impresionezi oaspeții cu abilitățile tale de barista.
 

Mocha cu ciocolată

Mocha este alegerea ideală pentru iubitorii de cafea și ciocolată, combinându-le într-o singură băutură reconfortantă și cremoasă. Pe lângă espresso și lapte, adaugi ciocolată topită sau cacao pentru a crea o băutură bogată. Servită cu frișcă și presărată cu puțină cacao pudră sau ciocolată rasă, mocha cu ciocolată este perfectă pentru momentele în care ai nevoie de o doză de energie și răsfăț.

Coffeepoint îți propune o gamă vastă de soluții pentru toate nevoile tale legate de cafea: de la achiziționarea de cafea de calitate, produse instant, consumabile, până la piese de schimb, sisteme de plată, aparatură de ultimă generație și, nu în ultimul rând, consultanță personalizată pentru a-ți alege cea mai bună opțiune din segmentul de preț dorit.

Coffeepoint a fost creat pentru a simplifica viața iubitorilor de cafea, oferind tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma fiecare ceașcă de cafea într-o experiență de neuitat. Indiferent dacă ești la început de drum sau un barista experimentat, Coffeepoint este partenerul tău de încredere în explorarea infinită a lumii cafelei. Îmbogățește-ți fiecare zi cu aroma perfectă de cafea, așa cum ți-o dorești, cu ajutorul Coffeepoint!

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0753319318 office@coffeepoint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!