Black Friday 2022 - cele mai bune oferte la cafea boabe

Black Friday 2022 - cele mai bune oferte la cafea boabe

Black Friday 2022 este cea mai bună ocazie pentru a vă reface stocurile de cafea boabe, cafea măcinată dar și cu alte produse destinate, în principal, operatorilor de vending și nu numai. 

Fie că sunteți în căutarea produselor consumabile pentru aparatele de vending, a celui mai bun sortiment de cafea boabe sau a produselor cu dizolvare instant (ciocolată caldă, cappuccino, lapte praf, ceai), de Black Friday le veți găsi la cele mai avantajoase prețuri.
 


Vinerea Neagră a reducerilor vine cu cele mai mari discount-uri la produsele preferate iar tot ce trebuie să faceți este să fiți pe fază în această zi norocoasă deoarece stocurile se epuizează rapid.

Despre reducerile de Black Friday 2022

În fiecare an de Black Friday (și nu numai) ne dorim să oferim clienților cea mai bună experiență și cele mai bune oferte la produsele preferate din magazinul nostru. Ofertele de Black Friday 2022 vor include produse din categoria cafea boabe, cafea măcinată, produse consumabile pentru aparatele de vending. 

Pe lângă produsele enumerate anterior, ofertele de Black Friday vor fi aplicate și pentru multe alte produse din magazinul nostru.


Black Friday 2022 vine cu discount-uri importante, oferte de nerefuzat și prețuri foarte avantajoase pentru o mulțime de produse din magazinul nostru însă, având experiența anilor trecuți, stocurile se epuizează foarte rapid astfel că recomandăm să profitați de ofertele disponibile.

Black Friday 2022 la cafea boabe

Toată lumea așteaptă această zi specială pentru a-și reface stocurile de cafea boabe, cafea măcinată, pentru a-și schimba espressorul sau pentru a achiziționa alte produse pentru afacerile lor sau pentru acasă.

În cazul în care doriți să schimbați sortimentul de cafea boabe pe care l-ați folosit până acum însă nu sunteți hotărâți asupra unuia, vă venim în ajutor cu câteva din cele mai apreciate și mai vândute sortimente de cafea boabe din magazinul nostru:

  • Lavazza Gusto Forte


Acest sortiment de cafea boabe de la Lavazza este unul din cele mai apreciate deoarece este un blend ce conține 100% boabe de cafea Robusta și este ideal pentru prepararea unui espresso cremos și cu gust intens.


Deși Gusto Forte este o cafea boabe recomandată pentru a fi folosită în sectorul de vending, aceasta este o alegere perfectă și pentru HoReCa, birouri sau pentru acasă. Acest sortiment de cafea boabe poate fi achiziționat la un preț foarte bun și este indicat atât pentru espresso cât și pentru băuturile ce conțin lapte precum cappuccino, latte sau machiatto.

  • Tchibo Cafe Creme Suisse


Sortimentul de cafea boabe Creme Suisse de la Tchibo este unul care vine ambalat în pungi de 500 gr și este recomandat a fi folosit atât în industria de vending cât și în HoReCa, spațiile de birouri sau chiar acasă iar de Black Friday 2022 poate avea un preț special.

Creme Suisse conține 100% boabe de cafea Arabica, care provin din America Centrală și America de Sud. Un blend excelent pentru prepararea unor băuturi cremoase, ușor dulci, aromate și cu intensitate ridicată.
 


Notele regăsite în acest sortiment de cafea sunt cele de marțipan și fructe, cu un nivel redus de aciditate (3/6). Perfect atât pentru espresso cât și pentru băuturi precum cappuccino sau latte.

  • Doncafe Espresso Intense


Espresso Intense este blendul perfect pentru a obține un espressor cremos, cu gust intens, aromat și cu o tărie perfectă.

Ofertele de Black Friday 2022 vor fi regăsite în categoria de cafea boabe iar reducerile vor fi aplicate pentru foarte multe produse din această categorie și nu numai.

 

Blendul de cafea Espresso Intense de la Doncafe este ambalat în pungi de 1 kg iar boabele sunt special prăjite pentru a fi folosite în aparatele de vending sau în espressoarele profesionale.

Alegerea unui sortiment de cafea poate fi o adevărată provocare mai ales atunci când urmează a fi folosită în industria HoReCa sau de către operatorii de vending. Pentru că vă doriți să oferiți clienților cele mai bune produse și cea mai bună cafea, Black Friday 2022 este cel mai bun moment pentru a vă reface stocurile cu cea mai bună cafea boabe, la prețuri avantajoase și la oferte de care vă puteți bucura o singură dată pe an.

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0753319318 office@coffeepoint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!