Final Concurs Aniversar - 10 Ani de CoffeePoint.ro

Final Concurs Aniversar - 10 Ani de CoffeePoint.ro

Sărbătorim 10 ani de activitate printr-un concurs adresat tuturor iubitorilor de cafea! În cadrul acestui eveniment, ești invitat să participi la o tombolă specială pentru șansa de a câștiga un premiu extraordinar: un telefon iPhone 15!

Iată care sunt detaliile Concursului Aniversar CoffeePoint.ro:

  • Perioada Concursului: 1 Martie - 7 Mai 2024
  • Cum participi: Pentru a intra automat în tombola concursului, trebuie să plasezi o comandă pe CoffeePoint.ro în valoare de cel puțin 1000 de lei în timpul perioadei concursului. Atenție, mai multe comenzi plasate, mai multe șanse de câștig!
  • Premiul: Cel mai norocos participant va câștiga un telefon iPhone 15, un dispozitiv de ultimă generație ce îmbunățește experiența digitală și te ține mereu în pas cu tehnologia.
  • Câștigătorul: acesta va fi ales cu ajutorul programului random.org și anunțat pe 8 Mai.

Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul Concursului.


Este momentul să te răsfeți cu cafeaua preferată și să te bucuri de șansa de a câștiga un premiu incredibil! Înscrie-te acum în tombola aniversară de la CoffeePoint.ro și sărbătorește împreună cu noi 10 ani de cafea delicioasă și momente memorabile!
 

Succes tuturor!
 


Cu bucurie, ne îndreptăm atenția către rezultatele extragerii concursului aniversar CoffeePoint. În lumina norocului și, evident, a comenzilor plasate, transmitem sincere felicitări domnului Dorin Bădărău, câștigător al premiului cel mare! Te invităm să urmărești momentul extragerii AICI!
            

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0753319318 office@coffeepoint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!