Cea mai bună cafea pentru vending

Cea mai bună cafea pentru vending

Dacă ai o afacere cu automate de cafea și vrei să afli care este cea mai bună cafea pentru vending, ai venit în locul potrivit. Aici îți vom oferi cele mai bune variante pe care le poți utiliza pentru clienții tăi. Dacă mulțumești clientul, acesta se va întoarce să cumpere de la tine și pe viitor, așadar alegerea unei cafele de calitate este esențială pentru a-ți crește profitul.

Unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi este că fiecare client are propriile sale gusturi, așadar va fi dificil să îi mulțumești pe toți. Dacă este să gândim problema din prisma clienților nu putem afirma că există ceea ce unii numesc “cea mai buna cafea” deoarece în timp ce unii preferă Robusta de exemplu, alții pot fi fani înrăiți ai cafelei de tip Arabica și amândouă categorii de clienți, pot avea gusturi excelente la cafea.

Noi am făcut un top 5 cele mai bune cafele pentru automatul de cafea din punct de vedere al vânzărilor. Va recomandăm ca bazându-vă pe acest top, să vă faceți și propriile statistici astfel încât să puteți oferi cat mai precis cafeaua preferată de clienții dumneavoastră. Dacă aveti opțiunea sa oferiți mai multe tipuri de cafea, este extraordinar.

Cum alegi cea mai bună cafea pentru vending

Cu toate că am spus ca nu există ”cea mai buna cafea”, sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când cauți să cumperi boabele de cafea pentru vending. De exemplu, tipul cafelei.

Automatele folosesc în general cafea Robusta, dar cele de calitate contin un mix de Robusta și Arabica. În general, raportul de amestec este de 50/50. O cafea 100% Robusta este considerată de calitate inferioară, așadar îți sugerăm să stai departe de acestea.

Cafeaua Robusta are un gust mai puternic, fiind prăjită mai intens. Motivul pentru care este cel mai des întâlnită la automate este faptul că majoritatea doresc o cafea cu lapte de la aceste aparate, iar Robusta este cea mai potrivită. De asemenea, acest tip este mai puțin pretențios decât Arabica. Este mai ușor de cultivat și procesat, având așadar un preț mai scăzut.

Cele mai bune 6 cafele pentru vending

Există 5 tipuri de cafele foarte îndrăgite de clienți. Intrucat fiecare client are propriile sale gusturi, recomandam testarea sortimentelor si daca aveti posibilitatea sondaje aleatorii astfel incat sa descoperiti care dintre ele este pe placul majoritatii clientilor dumneavoastră.

  • Lavazza Gusto Forte

Această cafea este puternică și aromată și este apreciată în special pentru gustul său final de cacao. Este concepută de specialiștii italieni ce au ani de experiență în această industrie. Este o cafea pentru vending de top, fiind una din cele mai apreciate de pe piață. Are proprietăți speciale ce o ajută să-și păstreze gustul plăcut și puternic chiar dacă este depozitată pentru mult timp în aceste aparate.

 

 
  • Lavazza Gusto Pieno

Tot produsă de brandul Lavazza, aceasta este produsă special pentru automatele de cafea. Este echilibrată în intensitate și aromă, având o cremă pe care clienții pur și simplu o adoră. Are o intensitate de 9/10 și este intens prăjită. În compoziția sa conține un amestec de cafea Arabica și Robusta, exact ceea ce are nevoie pentru a fi considerată o cafea de calitate pentru vending.

 

 
  • Covim Orocrema

Această cafea are o aromă puternică și o aciditate scăzută. Boabele sunt perfect rotunde, asigurând o prăjire uniformă. Aceasta este compusă dintr-un amestec de 15% cafea Arabica și 85% cafea Robusta. Este una din cele mai apreciate datorită gustului său puternic, dar nu agresiv, fiind perfectă atât pentru băuturile lungi cât și cele cu lapte. Este una din cele mai apreciate cafele de la automate din România.

 

 
  • ICS Espresso
Aceasta cafea pentru vending este produsă în Olanda de ICS Dordrecht și este una din cele mai apreciate datorită intensității sale echilibrate. Este cea mai îndrăgită în rândul clienților ce adoră cafelele mai slabe, mai delicate dar și pentru cei ce doresc cafele cu lapte sau lungi, în care gustul de cafea să nu fie atât de pronunțat.


Aceasta are în compoziția sa 30% cafea Arabica și 70% Robusta, fiind una din cele mai echilibrate de pe piață.

  • Tchibo Creme Suisse

Fiind atât de îndrăgită și marketata pe toate canalele, inclusiv la TV, nu este de mirare că Tchibo a ajuns să fie apreciat și în automate. Această cafea pentru vending are un gust slab, delicat, fiind ideală pentru băuturile cu lapte sau lungi.

 


Este procesată în Germania și a devenit mai cunoscută și îndrăgită datorită conceptului Tchibo To GO, fiind oferită într-un pahar de carton de 220 ml, cu capac. Producătorul recomandă consumarea acesteia cu laptele Pure Crema Cappuccino Topping, produs tot de Tchibo.

  • Doncafe Espresso Intense
 


Aceasta este o cafea pentru vending foarte tare, fiind perfectă pentru cei ce doresc să se umple cu energie pentru întreaga zi. Are un gust puternic și intens, cu note ușoare de ciocolată. Ceea ce o face cu adevărat specială este textura sa cremoasă și culoare aurie. Este ideală pentru băutorii de cafea cu lapte ce doresc să simtă un gust intens și aromat.

Sfaturi pentru a alege cea mai potrivită cafea pentru vending

Poate fi greu să afli care este cea mai bună cafea pentru vending, deoarece nu există un răspuns universal valabil. Cu toate acestea, sunt câteva lucruri pe care este bine să le știi pentru a oferi cea mai bună cafea de vending clienților tăi.

  1. Ține întotdeauna cont de recomandările producătorilor - În general, producătorii precizează pe ambalaj modul de preparare a fiecărui sortiment. Este bine să cumperi un tip de cafea care să se potrivească cu tipul aparatului pe care îl deții, altfel riști să cheltui mulți bani pe o cafea de top pe care aparatul tău să nu o poată prepara corespunzător, scăzând calitatea acesteia. Așadar, înainte să cumperi o cafea, asigură-te cu aceasta este compatibilă cu aparatul tău de vending.

  2. Alege cafelele ce au un amestec de Arabica și Robusta - După cum spuneam mai sus, cu toate că o cafea de vending are în general un procent mai ridicat de Robusta, este important să le conțină ambele tipuri dacă dorești una de calitate. Chiar dacă acestea au un procent mai scăzut de Arabica, acesta poate face diferența între o cafea apreciată de clienți și una pe care aceștia o încearcă o singură dată.

  3. Ai grijă la setările aparatului de cafea - Dacă aparatul nu este setat corect, calitatea cafelei poate avea de suferit. De exemplu, un dozaj greșit poate schimba chiar și gustul celei mai comune băuturi, pentru care bautorii de cafea si-au format deja un “standard” propriu si stiu ca un espresso trebuie sa fie intr-un anumit fel, indiferent ca este cumparat de la un aparat din Timisoara sau la unul din Bucuresti. În general, la automatele de vending se folosesc 7,8 sau chiar 9 grame de cafea, în funcție de cantitatea de apă. Aceasta este cantitatea optimă pentru o băutură de calitate. De asemenea, trebuie setat corect și gradul de măcinare. Râșnița din automatele de vending trebuie să fie ajustată astfel încât cafeaua să aibă granulația corectă pentru o cafea aromată și intensă. În general, se recomandă o granulație precum sarea fină, de masă. Folosește întotdeauna recomandările producătorilor, iar, dacă ai orice fel de întrebări, nu ezita să ne contactezi.

  4. Asigură-te că și celelalte produse pentru vending sunt de calitate - Laptele pentru cafea dar și ceaiul sau ciocolata caldă pe care o are aparatul de vending trebuie de asemenea să fie de calitate. Pentru a alege laptele potrivit, îți recomandăm să citești instrucțiunile producătorului. În general, acesta îți va recomanda cel mai bun sortiment de lapte pentru cafeaua respectivă. Cât despre ciocolata caldă, aceasta trebuie să fie cât mai cremoasă. Cu cât este mai cremoasă, cu atât va fi mai îndrăgită de clienți. Ai grijă și la calitatea paharelor cumpărate. Recent, s-a observat că din ce în ce mai mulți clienți preferă paharele de carton în defavoarea celor de plastic.


Dacă ții cont de aceste sfaturi, vei achiziționa cea mai bună cafea pentru vending, pe care clienții tăi o vor îndrăgi și o vor cumpăra iar și iar. Atât timp cât asiguri calitate, afacerile cu automatele de vending se pot dovedi cu adevărat profitabile.

Info: pentru orice fel de informații cu privire la alegerea boabelor de cafea, aparatelor de vending sau alte produse din aceasta gamă, echipa CoffeePoint vă stă la dispoziție.

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0753319318 office@coffeepoint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!