Fresso îți aduce mai aproape cafeaua de origine - Iată ce sortimente poți încerca

Fresso îți aduce mai aproape cafeaua de origine - Iată ce sortimente poți încerca
Cafeaua este o băutură energizantă, însă și o veritabilă experiență culturală, iar Fresso transformă fiecare ceașcă într-o invitație la călătorie prin cele mai faimoase regiuni ale cafelei din lume. Sortimentele Fresso sunt concepute pentru a reflecta diversitatea și complexitatea acestor regiuni, oferind atât energie, cât și o adevărată plăcere senzorială. Explorând aceste sortimente, vei descoperi aromele unice ale fiecărei origini, însă și poveștile și tradițiile locurilor de unde provin aceste boabe minunate.

Fresso Green: Dulceața Americii Latine într-o ceașcă
Dacă vrei să simți esența Americii Latine într-o ceașcă de cafea, Fresso Green este alegerea perfectă, acest sortiment fiind asemenea unei călătorii gustative care începe din inima Americii de Sud și ajunge în dinamicul centru al Americii Centrale. Fresso Green își definește caracterul prin corpul său rotund și aromele dulci-fructate, cu note subtile de alune și portocale. Această cafea 100% Arabica este produsul muncii pasionate a cultivatorilor locali, care își dedică viețile cultivării celei mai bune cafele, astfel încât fiecare ceașcă reflectă tradiția și dedicarea acestora, aducând satisfacție iubitorilor de cafea.

Fresso Blue: Expresia culturilor Latino-Americane
Fresso Blue este ideal pentru cei care iubesc gusturile bogate și intense, întrucât prin combinația de dulceață catifelată a terenurilor deluroase și intensitatea plantațiilor vulcanice, acest amestec 100% Arabica este o combinație de gust și aromă. Notele de ciocolată și fructe de pădure se îmbină armonios cu aciditatea vivace, creând o ceașcă de cafea profundă și memorabilă, iar savoarea sa complexă este o dovadă a micro-climatelor unice și a metodelor tradiționale de cultivare, care se regăsesc în fiecare boabă de cafea Fresso Blue.

Fresso Red: O alchimie de arome globale
Fresso Red este o celebrare a diversității și complexității gustative, acest amestec ingenios combinând 70% Arabica cu 30% Robusta și aducând împreună cele mai fine arome din Africa, America de Sud și Centrală, și Asia. Corpul său robust și aciditatea echilibrată sunt perfect complementate de o paletă aromatică bogată, cu note fructate și citrice, și accente subtile de alune. Fresso Red este un omagiu adus abilității de a combina tradițiile cafelei din diferite colțuri ale lumii într-o armonie perfectă, oferind o experiență de neuitat cu fiecare ceașcă servită.

Descoperă unicitatea fiecărei regiuni
Pe lângă aceste amestecuri speciale, Fresso îți oferă șansa de a explora fiecare regiune în parte prin sortimentele sale dedicate: Costa Rica Tarrazu SHB, Columbia Caldas, Etiopia Yirgacheffe, Guatemala Catalan de las Mercedes și Brazilia Santos. Fiecare dintre aceste cafele este proaspăt prăjită și îți permite să apreciezi atât gustul, cât și istoria și cultura regiunii de origine. Aceste sortimente de origine sunt perfecte pentru degustări individuale sau în grup, fiecare ceașcă de cafea fiind o lecție despre terroir-ul specific și influența acestuia asupra profilului de aromă al cafelei.

Optând pentru cafeaua Fresso, îți începi ziua cu o băutură energizantă și bucuri de o incursiune în rafinamentul gustativ al celor mai apreciate regiuni cafeicole. Fie că preferi notele vibrante și fructate ale unui Fresso Green, complexitatea și intensitatea unui Fresso Blue, sau echilibrul sofisticat al unui Fresso Red, Fresso are ceva pentru fiecare iubitor de cafea. Lasă fiecare ceașcă de Fresso să te transporte în locuri îndepărtate, transformând ritualul zilnic al cafelei într-un moment de pură plăcere și explorare.
 

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0753319318 office@coffeepoint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!