ICS - o soluție pentru vending?

ICS - o soluție pentru vending?
Vedem din ce în ce mai des aparate de vending în fiecare instituție publică, în spații de birouri, pe stradă, în diverse magazine însă calitatea băuturilor diferă de la un aparat la altul. Acest lucru se întâmplă pentru că mulți operatori de vending nu știu cum să își aleagă produsele potrivite pentru afacerea lor.

Furnizarea unor băuturi gustoase este modul prin care vei atrage mai mulți clienți pentru afacerea ta de vending dar și maniera în care îți vei fideliza clienții deja existenți. Pentru a putea face acest lucru este necesar să folosiți cafea boabe de bună calitate și produse instant cu gust intens, precum produsele pentru vending de la ICS.

Ce tip de produse de vending oferă ICS?

Brandul ICS oferă o gamă variată de produse special create pentru a fi folosite în aparatele de vending iar printre cele mai apreciate produse sunt cele cu dizolvare instantă precum ciocolata caldă, cappuccino, diverse tipuri de ceaiuri sau irish cappuccino.

ICS este o companie lider de piață în Europa atunci când vine vorba despre produsele destinate segmentului e vending iar acestea sunt fabricate în Olanda iar în varietatea lor de produse se numără:

  • ICS cafea solubilă și ICS cafea boabe

Cele două tipuri de cafea sunt foarte apreciate de operatorii de vending deoarece oferă un raport calitate-preț foarte bun.

Cafeaua de la ICS este o cafea cu gust intens ce poate fi servită ca espresso, cafea lungă sau ca alte băuturi ce conțin și lapte precum cappuccino, latte sau macchiato. Cafeaua boabe este ambalată în pungi de 1 kg iar cafeaua instant ICS este ambalată în pungi de 500 grame. Prețul acestora este unul avantajos, sunt calitative astfel că sunt pe primul loc atunci când operatorii de vending vor să aleagă un produs bun, la un preț mai avantajos.
 

Cafeaua solubila (instant) este adesea folosită în aparatele de vending ce functionează cu acest tip de cafea dar poate fi folosită și în aparatele care pot prepara atât băuturi din cafea boabe cât și din cafea solubilă.

  • ICS Lapte praf pentru aparatele de vending

Laptele praf de la ICS este un produs cu dizolvare rapidă, cu un gust intens și cremozitate ridicată pentru a obține băuturi delicioase. Laptele praf este ambalat în pungi de 1 kg și puteți alege unul din sortimentele de lapte praf ICS Coffee Creamer, ICS Bebida Balanca Rica sau ICS Bebida Blanca Rica Ivory Blue Eco Topping. 
 

Diferența dintre aceste tipuri de lapte praf de la ICS este dată de ingredientele conținute și de cremozitatea băuturii rezultate. Produsele instant de la ICS se dizolvă rapid fără a se depune pe instalația aparatului sau pe fundul paharului.

  • Ceai instant ICS pentru vending

Unul din cele mai populare ceaiuri instant de la ICS este ceaiul cu aromă de lămâie. Acesta are o dizolvare rapidă, un gust intens și este ambalat în pungi de 1 kg.

Gustul ceaiului ICS este unul dulce-acrișor, cu aromă intensă de lămâie, perfect pentru a fi savurat în zilele reci. Un astfel de ceai îi va face pe clienți să se întoarcă la aparatul tău de vending.
 

Ceaiul instant ICS este adesea consumat în aparatele de vending din interiorul spitalelor, hotelurilor, instituțiilor de învățământ sau birourilor datorită gustului intens și delicios dar și datorită preparării rapide, având nevoie doar de apă fierbinte și o doză corectă de pudră de ceai.

  • Ciocolată caldă instant ICS

ICS oferă câteva sortimente de ciocolată caldă printre care se numără ciocolata caldă ICS Azur și ciocolata caldă ICS Red, ambele cu dizolvare rapidă iar diferența dintre acestea constă în concentrația de cacao din compoziția lor. 

Sortimentul de ciocolată ICS Azur are o concentrație de 9% cacao iar ICS Red are o concentrație de 10% cacao. Cu cât conține mai multă cacao cu atât va avea un gust mai intens de ciocolată.

  • Cappuccino ICS pentru vending

Unul din cele mai apreciate tipuri de cappuccino pentru vending la de ICS este Cappuccino Irish Cream aroma Whiskey care este ambalat la pungi de 1 kg. Gustul acestei băuturi este unul intens, nu conține alcool însă are o aromă puternică de whiskey. Este o băutură cu dizolvare instant fiind potrivită pentru orice tip de aparat de vending.
 

Un alt produs top din categoria cappuccino de la ICS este Cappuccino Crema Catalana ce oferă o băutură delicioasă cu gust intens de cremă de zahăr ars. Dizolvarea pudrei de Crema Catalana este una foarte rapidă, nu se depune pe fundul paharului sau pe instalația aparatului de vending.

ICS Crema Catalana nu are nevoie de adaos de zahăr și se prepară rapid doar cu apă fierbinte. Aceasta pudră instant este ambalată în pungi de 1 kg iar un bax conține 10 pungi.

Produsele ICS destinate afacerilor de tip vending sunt cea mai bună soluție atunci când vreți să oferiți clienților băuturi gustoase dar și avantajoase ca preț. Totuși, pentru a obține băuturi gustoase este indicat să respectați modul de dozare corespunzător fiecărui produs în parte.

Dacă veți reduce cantitatea de pudră/cafea folosită pentru prepararea unui anumit tip de băutură atunci calitatea și intensitatea acesteia vor scădea iar numărul clienților va fi mai mic. Pe fiecare ambalaj al produselor pentru vending ICS este specificat și modul de dozare + cantitatea de apa ce trebuie folosită pentru prepararea fiecărei băuturi în parte.

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0753319318 office@coffeepoint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!