Sfaturi Utile

Ciocolată caldă – rețete și tips&tricks
Ciocolată caldă – rețete și tips&tricks
O ciocolată caldă servită în zilele mai răcoroase sau atunci când doriți un dulce cremos și gustos este răsfățul perfect. Ciocolata caldă este foarte ușor de preparat, mai ales dacă aveți la îndemână cele mai bune produse pentru aceasta. Fie că preparați o ciocolată caldă făcută în casă sau o ciocolată caldă pudră, cu dizolvare instant, rezultatul va fi unul delicios și veți obține o băutură... Citeste mai mult
Despre succesul într-o afacere cu automate de cafea
Despre succesul într-o afacere cu automate de cafea
Automatele de cafea sunt din ce în ce mai prezente în diverse locații din orașe iar dacă ții cont de câteva aspecte, aceasta poate fi extrem de profitabilă. O întrebare pe care o primim adesea este următoarea – pot să încep afacerea în domeniul de vending doar cu un aparat de cafea? Iar răspunsul nostru este întotdeauna același – o afacere cu automate de cafea vending poate fi începută... Citeste mai mult
Întreținerea espressoarelor împotriva depunerilor de calcar
Întreținerea espressoarelor împotriva depunerilor de calcar
Întreținerea espressoarelor împotriva depunerilor de calcar este esențială pentru a asigura buna funcționare a acestora și este recomandată pentru toate tipurile de espressoare, fie că vorbim despre cele manuale, automate/semi-automate sau despre automatele de vending. Depunerea de calcar pe instalația espressorului este principala cauză de defectare a espressoarelor ce funcționeaza cu cafea boabe, cafea măcinată sau chiar... Citeste mai mult
Cum poți prepara espresso fără un espressor?
Cum poți prepara espresso fără un espressor?
Chiar este posibil să prepari espresso fără espressor? Poate părea imposibil însă în realitate este posibil și o sa vezi imediat cum poți prepara un espresso fără espressor și să fie o băutură gustoasă și intensă. Espresso este o bautura foarte concentrată și este servită într-o cantitate mica (36-40 ml pentru double shot). Acest tip de băutură se prepara prin trecerea cu presiune a apei fierbinți, prin cafeaua... Citeste mai mult
ICS - o soluție pentru vending?
ICS - o soluție pentru vending?
Vedem din ce în ce mai des aparate de vending în fiecare instituție publică, în spații de birouri, pe stradă, în diverse magazine însă calitatea băuturilor diferă de la un aparat la altul. Acest lucru se întâmplă pentru că mulți operatori de vending nu știu cum să își aleagă produsele potrivite pentru afacerea lor. Furnizarea unor băuturi gustoase este modul prin care vei atrage mai mulți... Citeste mai mult
10 curiozități despre cafea pe care trebuie să le știi
10 curiozități despre cafea pe care trebuie să le știi
Cafeaua este una din cele mai consumate și populare băuturi din întreaga lume, fiind apreciată de milioane de oameni. Acesta este consumată încă din secolul al XV-lea iar de-a lungul secolelor a devenit o industrie ce valorează miliarde de dolari și este parte a stilului nostru de viață. Obiceiul de a bea cafeaua în fiecare dimineață pentru un boost de energie pe parcursul întregii zile este unul pe care milioane... Citeste mai mult
Care este diferența între un Cappuccino, Latte și Flat White?
Care este diferența între un Cappuccino, Latte și Flat White?
Este imposibil să spui care tip de cafea este mai bună, deoarece fiecare tip de băutură are fanii săi. În timp, s-au făcut nenumărate modificări în metodele prin care se prepară acestea, ceea ce adus la apariția a nenumărate tipuri de cafele. Putem spune cu siguranță însă că una dintre cele mai reușite combinații este cea dintre cafea și lapte. În continuare îți vom spune care este diferența între... Citeste mai mult
Crema - semnul unui espresso perfect?
Crema - semnul unui espresso perfect?
Crema unui espresso este unul din cele mai importante elemente în timpul extracției băuturii. Totuși, ce este aceasta și cât de mult influențează calitatea unui espresso? Despre asta vom vorbi în continuare. Ce este crema? Crema este spuma de culoare cafenie ce se formează la suprafața unui espresso. Aceasta oferă textură și gust băuturii și ar trebui să reprezinte aproximativ 10% din volumul total al unui espresso.... Citeste mai mult
Cum să depozitam corect cafeaua boabe pentru a-și păstra aroma
Cum să depozitam corect cafeaua boabe pentru a-și păstra aroma
În momentul în care desfaci o pungă de cafea proaspăt prăjită, poți simți cum întreaga cameră se umple de un miros puternic și plăcut. Avantajul cafelei proaspete este că are un miros intens și o aromă bogată care se poate simți în ceașcă. Dacă ești băutor de cafea, probabil ți-ai pus deja întrebarea: “Unde ar trebui să păstrez cafeaua după ce deschid ambalajul?” În rândurile... Citeste mai mult
Flat White - sfaturi pentru prepararea unei băuturi perfecte
Flat White - sfaturi pentru prepararea unei băuturi perfecte
Băutura Flat White a apărut în Australia, dar a fost perfecționată în Noua Zeelandă. Unii însă sunt de părere că această băutură este pur australiană ori pur neozeelandeză. Ceea ce știm sigur este faptul că Flat White a apărut pentru prima dată în emisfera sudică. Acest lucru nu poate fi contestat de nimeni. Flat White este confundat adesea cu alte băuturi pe bază de espresso și cafea, precum cappuccino... Citeste mai mult

Suport clienti Luni-Vineri 8:00 - 17:00

0753319318 office@coffeepoint.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!